Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu

Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu

Razer, oyuncular için özel olarak tasarladığı Razer Phone 2 modelinin fiyatını Black Friday tarihine özel olarak 300 dolara indirdi 2019 yılı içerisinde tanıtılan 120Hz ekranıyla dikkat çeken Razer markasının oyucu telefonu olan Razer Phone 2, Black Friday tarihine özel olarak tüketicilere büyük bir indirim sağlıyor.

28.11.2019 10:02  Güncelleme: 14:42

Razer, oyuncular için özel olarak tasarladığı Razer Phone 2 modelinin fiyatını Black Friday tarihine özel olarak 300 dolara indirdi
2019 yılı içerisinde tanıtılan 120Hz ekranıyla dikkat çeken Razer markasının oyucu telefonu olan Razer Phone 2, Black Friday tarihine özel olarak tüketicilere büyük bir indirim sağlıyor.

Qualcomm Snapdragon 845, termal sıvı soğutma, 8 GB Ram gibi bulunduğumuz yılın başlarının en güçlü modellerinden olan Razer Phone 2 istediği satış rakamlarına bir türlü ulaşamamıştı.

Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu

Android yazılımının saf haline, yani Google Pixel ve Android One projesine dahil olan cihazlara benzer şekilde sade bir arayüzle piyasaya sürülen Razer Phone 2 modelinin Android 10 güncellemesine kavuşacağı da kısa bir süre önce açıklanmıştı.

12 MP ana ve 12 MP Telephoto olmak üzere iki arka kamera ile gelen Razer Phone 2, bu özelliği sayesinde 2x optik zum yapabiliyor. Modelin batarya performansının ise, bir oyuncu telefonu için çok güçlü olmadığını söyleyebiliriz.

Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu

64 GB dahili hafıza (1 TB'a kadar mikro sd kart ile arttırılabilir) ile gelen model için 300 dolar fiyat etiketi için biz ancak "ancak bu fiyat eder" diyebiliriz.

Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu

Razer'ın fiyat politikasına baktığımızda çok büyük bir indirim gibi görünse de, teknik detayları ve donanımını incelediğimiz zaman bu fiyat etiketiyle dahi önerebileceğimiz cihazlar arasında yer alan bir model olamayacaktır. Bu modelin resmi olarak ülkemizde satışının da bulunmadığını hatırlatmak isteriz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Razer Phone 2 Black Friday Özel Fiyatıyla 300 Dolar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement