İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı

01.05.2018 15:34  Güncelleme: 17:33

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde İstanbul'un çeşitli ilçelerinde toplam 84 gösterici gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde İstanbul'un çeşitli ilçelerinde toplam 84 gösterici gözaltına alındı.

TAKSİM MEYDANI'NDA SIKI GÜVENLİK

1 Mayıs Emek ve Dayanışla Günü'nde, toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresinde sıkı güvenlik önlemleri uygulanıyor.

Sadece Taksim Meydanı'na çıkılan bazı yerlerde oluşturulan polis kontrol noktalarından geçişlere izin veriliyor. Meydan geçişlere tamamıyla kapatılırken, vatandaşlar ve turistler, İstiklal Caddesi'ne polis ekipleri tarafından üstleri arandıktan sonra giriş yapabiliyor.

İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı

TOPLAM 84 GÖSTERİCİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde gözaltı sayısı İstanbul'da 84'e yükseldi.

İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı
İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da 1 Mayıs Gerginliği: 84 Gösterici Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement