Beylikdüzün'de Bir Sitenin Önünde Yağmur Gideri İçin Çalışma Yapan İşçi, Toprağın Altında Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Beylikdüzün'de Bir Sitenin Önünde Yağmur Gideri İçin Çalışma Yapan İşçi, Toprağın Altında Kaldı

19.10.2018 12:27

Beylikdüzün'de bir sitenin önünde yağmur gideri için çalışma yapan işçi, toprağın altında kaldıİSTANBUL- Beylikdüzün'de bir sitenin önünde yağmur gideri için çalışma yapan işçi, toprağın altında kaldı.

Beylikdüzün'de bir sitenin önünde yağmur gideri için çalışma yapan işçi, toprağın altında kaldı

İSTANBUL- Beylikdüzün'de bir sitenin önünde yağmur gideri için çalışma yapan işçi, toprağın altında kaldı. İşçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beylikdüzün'de Bir Sitenin Önünde Yağmur Gideri İçin Çalışma Yapan İşçi, Toprağın Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement