Hatay'da asayiş operasyonu: Aranan 23 şahıs yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Hatay'da asayiş operasyonu: Aranan 23 şahıs yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde yapılan asayiş operasyonunda aranan 23 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı ve adli makamlara sevk edildi.

14.02.2024 18:27  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da asayiş operasyonu: Aranan 23 şahıs yakalandı

HATAY - Hatay"ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 23 şüpheli gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 7'si tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit, yaralama, yağma, cinsel istismar gibi çeşitli suçlardan adli makamlarca haklarında verilen hapis cezası ile yakalama kararı bulunan A.Ç., A.K., E.K., K.A., Ç.Ç., İ.B., İ.S., E.T., O.Ç., E.K., B.B., İ.K., H.Ş., K.A., Y.Ö., M.A.S., M.O.T, E.Y., S.K, C.G., M.G., M.İ. ve C.A. isimli 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden E.K., İ.B., M.A.S., M.O.T., A.Ç., C.A. ve M.İ. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Hatay\'da asayiş operasyonu: Aranan 23 şahıs yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hatay'da asayiş operasyonu: Aranan 23 şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement