Mehmetçiğin Beslediği Köpeğe Araç Çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Mehmetçiğin Beslediği Köpeğe Araç Çarptı

Mehmetçiğin beslediği köpeğe araç çarptı Yaralanan köpeğin ayağında kırık tespit edildiGAZİANTEP - Gaziantep'te jandarma karakolundaki askerlerin bakıp beslediği köpeğe araç çarptı.

28.11.2017 13:19

Mehmetçiğin beslediği köpeğe araç çarptı

Yaralanan köpeğin ayağında kırık tespit edildi

GAZİANTEP - Gaziantep'te jandarma karakolundaki askerlerin bakıp beslediği köpeğe araç çarptı. Yaralı köpek, asker ve hayvanseverlerin yardımı ile veterinere götürülerek tedavi edildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde jandarma karakolundaki askerlerin bakıp beslediği köpeğe, karakol önünde araç çarptı. Kazayı gören askerlerin talebi üzerine Canli Hayatı İyileştirme Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cüneş Tosun, yaralı hayvanı alarak, derneğin hayvan hastanesine götürdü. Ayağında kırık olduğu belirlenen köpeğin tedavisi sürüyor.

Yaralı köpeği almak için 90 km mesafeden almaya gelen Canlı hayatı İyileştirme Derneği(Cahide)yönetim kurulu üyesi Cemal Güneş Tosun, köpeğin ayağından ameliyat yapılması durumu olduğunu belirterek, "Jandarma karakol komutalığı karakol komutanına ve tüm personeline bu canlara gösterdikleri ilgi alaka için sonsuz teşekkür ediyorum. Mehmetçik fark etmese belki de bu hayvan kaderine terk edilecekti" diye konuştu.

Sahipsiz sokak hayvanlarına destek

Güneş, ilçedeki sahipsiz sokak canlarına mama ve yiyecek getirdiklerini belirterek, "Günlük olarak 100 ile 150 kilo aylık ise 2,5 ile 3 ton mama ve yiyecek desteği sağlıyoruz. Normalde bunu belediyeler yapar ancak biz buradaki canların aç kalmasına göz yumamazdık. Kış geldi sokaktaki canlar aç ve açıkta deniliyor bu asla gerçek değil İslahiye'deki tüm canlar doyuyor.Kimse bu canlara zarar vermesin bize yeter, kimseden başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu.

Mehmetçiğin Beslediği Köpeğe Araç Çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mehmetçiğin Beslediği Köpeğe Araç Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement