Gürcistan'da askeri kargo uçağının düşmesi neticesinde şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş'un şehadet haberi Sakarya'daki baba ocağına ulaştı.
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait C130 kargo uçağı, Gürcistan sınırında düştü. Merzifon'da görev yapan Sakaryalı Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş, şehit oldu. Anne ve babasının Gümüşhane'de oldukları ve oğullarının şehadet haberini orada aldıkları öğrenilirken Sakarya'nın Serdivan ilçesi Vatan Mahallesi Aslan Sokak'taki yakınlarına bilgi verildi. Haber verilmesi üzerine şehidin ağabeyi ve eniştesi Amasya Merzifon'a doğru yola çıktı. Şehidin evine sevenleri ve yakınları akın ederken Türk bayrağı asıldı.
Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise sosyal medyadan şehit haberini vererek baş sağlığı diledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehidin var Sakarya. İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciün. 'Biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz.' Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen askeri kargo uçağımızda Hava Uçak Astsubay Başçavuş Akın Karakuş şehit düşmüştür. Yüce milletimizin başı sağolsun. Kahraman Mehmetçiklerimize Allah rahmet eylesin. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verdi. - SAKARYA
Son Dakika › 3-sayfa › Sakaryalı şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?