Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler adliyeye sevk edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler adliyeye sevk edildi

İstanbul'da suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İfadede, suç gelirlerini aklama ve dolandırıcılık suçlarını kabul etmeyen fenomen kardeşlerle birlikte şüpheli Hacı İsrafil S. de adliyeye sevk edildi.

16.11.2023 10:03

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi.

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişlerdi. 3 gündür gözaltına olan ve sorguları 4'er saat süren Candan kardeşler, mal varlıklarının olmadığını sosyal medyadaki paylaşımları için şov yaptıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S. de Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi. - İSTANBUL

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler adliyeye sevk edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement