Kızıltepe'de baba Ahmet Cengiz, kızı Semanur'a moral vermek için YKS'ye katıldı.
İzmir'deki lisede öğrenciler, masal ve çizgi film kostümleri tasarlayıp, kiralayarak gelir elde ediyor.
Cengiz Holding, AR-GE yatırımları ile 2024'te büyümeyi hedefliyor, 2025 için iyimser öngörülerde bulundu.
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, kardeşi tarafından tüfekle vurularak öldürülen Şadiye ve Yusuf Özerli çiftinin cenazeleri, Gafarlı köyü Şırnak Mahallesi'ndeki mezarlığa götürülerek defnedildi. Olayın ardından yapılan incelemelerde, Şadiye Özerli'nin kardeşi Ahmet Cengiz'in ablası ve eniştesini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde yaşanan olayda, Hacı Ahmet Cengiz'in kız kardeşi ve eniştesini öldürdüğü ve ardından intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, tartıştığı ablası ve eniştesini av tüfeğiyle öldüren Hacı Ahmet Cengiz intihar etti. Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede, Cengiz'in ablasını ve eniştesini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi.
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde Gafarlı köyünde yaşanan olayda, bir kişi ablasını ve ablasının eşini tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Jandarma ekipleri, evdeki silah seslerini duyanlar tarafından haberdar edildi. Olay yerine giden ekipler, Yusuf ve Şadiye Özerli çiftinin cansız bedenlerini buldu. Ayrıca, Şadiye Özerli'nin kardeşi Ahmet Cengiz de yaklaşık 1 kilometre ileride ölü olarak bulundu. Yapılan araştırmada, Ahmet Cengiz'in ablası ve ablasının eşini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi. Özerli çiftçi ve Cengiz'in cesetleri morga kaldırıldı.
Osmaniye'de Hacı Ahmet Cengiz isimli kişi, anlaşmazlık yaşadığı kız kardeşi ve eniştesini tabancayla öldürdü. Olayın ardından kaçan Cengiz, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 5 yaşındaki hiç anne olmamış kısırlaştırılan Kopay cinsi 'Prenses' isimli köpek annesinin terk ettiği yavru kediyi emzirerek annelik yapıyor. Ayvacık ilçesine bağlı Behram köyü Kadırga Koyu'nda bir pansiyon işleten Ahmet Cengiz'in 5 yaşındaki 'Prenses' isimli kısırlaştırılmış köpeği annesi tarafından terk edilen yavru kediye sahip çıktı. Yavru kediyi emziren köpek arasındaki yakınlık görenlerin içini ısıttı.
İZMİR'in Menemen ilçesindeki Erdinç-Ahmet Cengiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin gıda bölümü öğrencileri, pişirdikleri 20 bin ekmeği deprem bölgesine gönderdi.
Ünlü şarkıcı Elif Karlı, 57 yaşında hayatını kaybeden eşi Ahmet Cengiz Karlı'nın vefatından sonra sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, sitem etti. İşte haberin detayları...
İZMİR'in Menemen ilçesindeki Erdinç Ahmet Cengiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde atıl depo, yenilenerek yemek üretim tesisine dönüştürüldü.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.