Ahmet Dursun Ağız Değiştirdi: Yenilsinler Diye Dua Ediyoruz

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın Atletico'ya 2-0 yenildiği maçtan sonra yaptığı paylaşımlarla tepki çeken Ahmet Dursun, "Nasıl bir millet olmuşuz! Yenilsinler diye dua ediyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın sahasında Atletico Madrid'e 2-0 yenilmesi ile ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki çeken Ahmet Dursun, Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin maçları öncesi adeta ağız değiştirdi.

"HER MAÇ 4-5-6 YEMEDİK" DEMİŞTİ

Salı gecesi "Bir Beşiktaşlı olarak artık yeter! Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ülke puanımızı düşürmekten başka bir şey yapmıyor" ve "GS'li arkadaşlar geçen sezonki maçların sonuçlarını yazdırtmayın bana, biz bari bir kere 8 yedik sizin gibi her maç 4-5-6 yemedik" tweetleri atan eski milli futbolcunun, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinden önce 'birlik' mesajı vermesi dikkati çekti.

"YENİLSİNLER DİYE DUA EDİYORUZ"

Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Ahmet Dursun, sosyal medya üzerinden "Nasıl bir millet olmuşuz! Ülkemizi temsil eden takımlarımıza destek olacağımıza, adeta yenilsinler diye dua ediyoruz. Yazık! Birlik olma zamanı" ifadelerini kullandı. Ancak bu mesajının ardından Galatasaraylı taraftarlar, iki gün önce atılan mesajları hatırlattı.