Bal Heyecanı Başlıyor

Son Güncelleme:

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig'de heyecan başlıyor.

Aydın'ın üç takımla temsil edildiği Bölgesel Amatör Lig'de heyecan başlıyor. Aydın'ı temsil eden Çine Madranspor ve Didim Belediyespor rakiplerini kendi sahalarında ağırlarken, İncirliova Belediyespor ise deplasmana gidecek.


Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon Aydın'ı Çine Madranspor,Didim Belediyespor ve İncirliova Belediyespor temsil edecek. Rakipleri yanı sıra, kendi arasında da yarışacak olan Aydın ekiplerinden Didim Belediyespor ve Çine Madranspor kurdukları iddialı kadrolarla 3.Lig'e yükselme mücadelesi verecek. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında antrenör Recep Özçelik'i takımın başına getiren, BAL'a yükselme başarısı gösteren İncirliova Belediyespor'da ise ilk hedef ligde kalmak olacak.


15 takımlı BAL 7. Grup'ta mücadele edecek olan Aydın'ın üç takımını ligin ilk haftasında kapalı kutu maçlar bekliyor. Pazar 16.00'da başlayacak olan karşılaşmalarda Didim Belediyespor, ligin iddialı ekibi Çiğli Belediyespor'u, Çine Madranspor Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor'u ağırlayacak. İncirliova Belediyespor ise, Antalya ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor'a konuk olacak.


BAL 7. Grup'ta ilk haftanın programı şöyle:


Bucak Belediye Oğuzhanspor- Denizli Sarayköyspor


Çine Madranspor-Kumluca Belediyespor


Didim Belediyespor-Çiğli Belediyespor


Muğlaspor- Bodrum Belediyesi Bodrumspor


Denizli İl Özel İdaresi-İzmirspor


Yeni Bornovaspor-Ispartaspor


Muratpaşa Belediyespor-İncirliova Belediyespor


Acıpayam Gençlikspor(BAY) - AYDIN

Kaynak: İHA