Kırşehir'de Başbakan Erdoğan'a Şiir Yazıp Besteledi

Son Güncelleme:

Kırşehir'de odunculuk yapan İsa Erdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şiir yazıp besteledi.

Kırşehir'de odunculuk yapan İsa Erdoğan (65), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şiir yazıp besteledi.


Kırşehir de odunculuk yapan 65 yaşındaki İsa Erdoğan, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a önce şiir yazdı, sonra yazdığı şiiri besteledi.


Kırşehir'de odun ve kömür ardiyesi bulunan 65 yaşındaki İsa Erdoğan, boş zamanlarında şiir yazdığını belirtti.


Şiir yazmanın sevgi işi olduğunu ve Başbakan Erdoğan'ı da çok sevdiğini dile getiren Erdoğan, 1949 yılında Kırşehir il merkezine bağlı Kortulu köyünde doğduğunu ve 1960 yılında da Kırşehir'e gelerek ticarete atıldığını kaydetti. Erdoğan, "Çeşitli işler yaptım, ticaretle uğraştım, şu anda odun ve kömür üzerine depom var. İşten kalan zamanlarda şiir yazıyorum, besteliyorum, türkü yazıyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da bu şiiri yazdım. Başbakanımız da çokta sevdiğim birisi, Türkiye'nin değil, dünyanın lideri. Ama inkar edersek yazıklar olsun bize çünkü buradan İstanbul'a 15 saatte gidiyorduk, şimdi 8 saatte gidiyoruz. Daha bunu 4 saate düşüreceğiz. Hizmet çok anlatmak ile bitmez. Türkiye'ye de böyle bir başbakan gelmemişti. Başbakanımız Türkiye'nin önünü açtı, bilirsek bizleri refaha kavuşturdu. Ben de bu şiiri yazdım. Aynı zamanda beste yapmıştım. Başbakanımı seviyorum. Dünya seviyor, bir ben değil" dedi.


Oduncu olduğunu, odun parçalamak ve satma işleri ile uğraştığını ancak Başbakanı çok sevdiği için bu şiiri yazdığını ve bestelediğini dile getiren İsa Erdoğan'ın şiirinin bir kısmı ise şöyle:


"Güneş gibi doğdun bize,


Sevgi verdin hepimize


İnşallah gelmezsin göze


Sayın Tayyip Başbakanım.


Müzakerede baştasın


Tam iş yapacak yaştasın


He herhalde hem düştesin


Sayın Tayyip Başbakanım.


Sözünüzde hep durdunuz


Gerçek olanı gördünüz


Milletin halini sordunuz


Sayın Tayyip Başbakanım


Dünya liderleri bildi


Hepsi ayağına geldi


Birlik için hep söz verdi


Sayın Tayyip Başbakanım


Her seçimde tekrar gelin


Oylarımız inan senin


Sevenin çok tatlı dilin


Sayın Tayyip Başbakanım.


Emeğiniz gitmez boşa


Bakanlarla siz çok yaşa


Tekrar gelirsiniz başa


Sayın Tayyip Başbakanım." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA