Başbakan Erdoğan: Mücahitlik Nere Biz Nere

Son Güncelleme:

Üsküdar'daki evinin önünde kalabalığa seslenen Başbakan Erdoğan, "Mücahit Erdoğan" sloganlarına, "Mücahitlik nere biz nere" diye yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Üsküdar'daki evinin önünde toplanan kalabalığa seslendi.

Başbakan, "Mücahit Erdoğan" sloganına "Mücahitlik nere biz nere... Onu hiç karıştırmayın" karşılığını verdi.

"O SAVCI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM"

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili 2. soruşturmadan el çektirilen Savcı Muammer Akkaş ile ilgili eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Hem bilgi sızdırıyor hem de 'Benim yetkilerim alındı' diyor. Sen görevini dürüst yapmazsan senin elinden bu yetki alınır. Bir savcı marjinal örgütlerin yaptığı gibi bildiri dağıtır mı? Hale bak hale... Burası Türkiye. İleri demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere her geçen gün daha çok kavuşmanın mücadelesini veren bir ülke. Burası bir muz cumhuriyeti değil. Dolayısıyla ben şimdi bir şey daha merak ediyorum... Acaba HSYK bu savcı hakkında ne yapacak? Ben buradan suç duyurusu yapıyorum" diye konuştu.

"MÜCAHİTLİK NERE BİZ NERE, ONU HİÇ KARIŞTIRMAYIN"

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Erdoğan, "Mücahit Erdoğan" sloganına "Mücahitlik nere biz nere... Onu hiç karıştırmayın" karşılığını verdi.

Erdoğan, "Kıskananlar çatlasın" sloganlarına da, "Kıskananlar çatlamasın, olur ya onlar da bir gün yanımıza gelir" karşılığını verirken, kalabalığın Kılıçdaroğlu'nu yuhalaması üzerine, "Yuhalamayın, bu bile onlar için fazla" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.Com