Davutoğlu'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü

Son Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen birçok vatandaşın ise "evet" demesi dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen vatandaşların bir kısmı "evet" diye cevap verince ilginç anlar yaşandı.

KARMAŞA YAŞANDI

Davutoğlu'nun bu sorusuna bazı vatandaşlar ise "hayır" diye cevap verdi. Yaşanan bu gelişme, kitlenin kafasının karışık olduğu yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gibi kendisini dinleyen partililere sıkça soru soran Ahmet Davutoğlu, Kastamonu'nun ardından Ardahan mitinginde de istediği cevabı alamadı.

KASTAMONU'DA DA SORU YANLIŞ CEVAPLANMIŞTI

Geçen gün Kastamonu mitinginde, "Türkiye 2001'de tank yapabiliyor muydu" diye soran ardından da "Peki kim iktidardaydı?" diyen Davutoğlu'na kitle "AK Parti" yanıtını vermiş Davutoğlu da yaşadığı şaşkınlığın ardından "Hayır, 2001'de üçlü koalisyon iktidardaydı" uyarısında bulunmuştu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Davutoğlu bu kez de Ardahan'da miting katılımcılarına "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" sorusunu sordu ve gür bir "Evet" yanıtı alması sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte sosyal medyadaki o tepkiler:


Kaynak: Haberler.Com