Erdoğan'ı Kızdıran "Soma Holding" İddiası

Son Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Soma Holding'in patronunun AK Partili olduğu yönündeki iddialara, "O güne kadar kendisiyle hiç görüşmedim tanımam, bilmem." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da, Tükr İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından tamamlanan ortak projelerin açılışının yapılacağı "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" başlıklı törene katıldı.

ÇOK KIZDIĞI 2 İSİM

Konuşmasına Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden felaketine değinerek başlayan Erdoğan, Yılmaz Özdil ve Posta yazarı Yazgülü Aydoğan'a sert tepki gösterdi. Aydın Doğan'a çağrıda bulunan Erdoğan "Bunları hala nasıl çalıştırırsın" dedi.

"DEDİLER Kİ BU PATRON AK PARTİLİDİR"

Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın AK Partili olduğu yönündeki iddialara da değinen Erdoğan "Dediler ki bu patron AK Partilidir... İlk defa o gün orada gördüm. O güne kadar kendisiyle hiç görüşmedim tanımam bilmem. Bu müfteriler bu ülkede benim milletimden zannediyorlar ki bir şey sağlayacaklar. Sağlayamazsınız. Benim milletim müfterileri bu ülkede çok iyi tanır. Utanmadan sıkılmadan... Yandaşlarına orayı peşkeş çekti diyecek kadar alçaldılar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com