Genel Seçime Doğru
CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek, seçim çalışmaları çerçevesinde Manavgat'ın Uzunlar, Çavuşköy ve Kadılar köylerini ziyaret etti.
CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek, seçim çalışmaları çerçevesinde Manavgat'ın Uzunlar, Çavuşköy ve Kadılar köylerini ziyaret etti.
Şimşek'in ziyaretlerine CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeleri Halil Kula ve Mehmet Özen, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve öteki partililer de katıldı.
Şimşek, köylülere hitap ederken AK Parti hükümetini uygulamalarını eleştirdi.
Şimşek, "Yarım litre su, bir litre sütten pahalı oldu. 'Bir bakan mısır taşısın para kazansın, pamuğu Teksas'tan alalım' diyen zihniyet, ülkeyi bu hale getirdi. Ülke, tamamen dışa bağımlı, üretimden uzak bir hale getirildi. Gübre, ilaç gibi girdiler pahalandı. Köylü en çok vergiyi ödüyor. Bu hükümet zamanında, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa ithal kurban geldi" dedi.
- ANTALYA