Hakem Hatalarını Değerlendiren Fatih Terim: Hata Yapabilirler, Onlar da İnsan

Son Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakem hatalarını değerlendirdi. Terim, "Hakemler de insandır, hata yapabilirler, olaya öyle bakmak lazım." dedi.

Spor Toto Süper Ligde 21. hafta maçında Galatasaray, Trabzonspor'u Türk Telekom Stadında konuk etti. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 3-1 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Mbaye Diagne ve Younes Belhanda (2) kaydetti. Trabzonspor'un tek golü Hugo Rodallega'dan geldi.

Maç sonunda hakem hatalarını değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hakemler de insandır, hata yapabilir, olaya öyle bakmak lazım. Ben 10 maç ceza yerken, 'Schalke'ye başarılar faksı gönderseler' derken 3 maç ceza yedim, diğerinden de 7 maç. Hakemler de insandır hata yapabilirler." diye konuştu.

"BİR TAKIM DÜŞÜNÜN Kİ HER SANİYE HÜCÜMU DÜŞÜNÜYOR"

Terim, "Bir takım düşünün ki, her an, her saniye hücum için çaba sarf ediyor. Bu kadar çok adamlar hücum edince bazı pozisyonları da vereceksiniz. İnşallah orta sahamızın düelloları daha çok kazandığı maçları da göreceğiz ve temaslı oyunu artırabilirsek, daha iyi olacak." dedi.