Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının Bazı Kesimlerinde Sürdürülen Yol Yapım, Onarım ve Bakım Çalışmaları Nedeniyle Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırşehir- Kayseri yolunun (Çalış- Himmetdede arası) 27-48. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.


Bozüyük çevre yolunun 3-6. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Eskişehir-Bursa istikametinden ve sağ şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.


Mecidiyeköy Katılımı- Çağlayan Kavşağı arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çağlayan Meydanı ve bağlı yolları trafiğe kapatıldığından, ulaşım mahalli yollardan sağlanıyor.


Balıkesir- Akhisar yolunun (eski Çevre Yolu) 47-55. kilometreleri arasındaki köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.


Niksar- Reşadiye yolunun 12-59. kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım muhtelif kesimlerde yarım saatlik aralıklarla kesilerek kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.


Ankara Çevre Otoyolu Gölbaşı-İncek istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yönden kontrollü ve iki yönlü sağlanıyor.


Mekece-Bozüyük yolunun 61-64. kilometreleri arasında şev destekleme ve beton blok montajı çalışmaları nedeniyle yolun sol şeridi trafiğe kapatıldığından, ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak veriliyor.


Mekece-Bozüyük yolunun 49-53. kilometreleri arasındaki bakım çalışmaları nedeniyle Mekece-Bozüyük istikameti kapatıldığı için ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.


Niksar-Reşadiye yolunun 22-34. kilometreleri arasında Reşadiye İlçesi Çakmak mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, 07.00-17.00 saatlerinde 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.


Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı- Düzce Kavşağı-Karayolları 4.Bölge Sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.


Menemen- Manisa yolu, 0-29. kilometreler arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol her gün 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.


Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı ile Bolu (Doğu) Kavşağı- Yeniçağa Kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.


Akşehir- Yalvaç yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor.


Tirebolu- Torul yolunda asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde trafiğe geçiş verilecek.


Osmancık- Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.


Hasankeyf- Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Kasım 2010 tarihine kadar 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinda yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA