KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çanakkale'deki orman yangınına geçmiş olsun dileğinde bulundu

Son Güncelleme:

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çanakkale'deki orman yangını ve diğer bölgelerdeki yangınlarla ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Tatar, yangında can kaybı olmamasının en büyük tesellileri olduğunu belirtti ve yangından etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşlara ve tüm Türkiye Cumhuriyeti'ne geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çanakkale'deki orman yangınına ilişkin "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Tatar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, Çanakkale dışında Bilecik Osmaneli ve Bursa Yenişehir bölgelerindeki yangınların da kontrol altına alınmasının sevindirici olduğunu kaydederek, "Yangında can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir." ifadesini kullandı.

Tatar, yangından etkilenen bölgelerde yaşamını sürdüren vatandaşlar özelinde tüm Türkiye Cumhuriyeti'ne, şahsı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı olarak "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Kaynak: AA