NTV Spikeri Mutlu Ulusoy, Canlı Yayında Terim'e Taktik Verdi

Son Güncelleme:

Mutlu Ulusoy, İbrahim Üzülmez'le birlikte Türkiye'nin Letonya beraberliğini değerlendirdi. Mutlu Ulusoy'un Terim'in nasıl bir taktikle sahada yer almasını anlatması dikkat çekti.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 7. maçında Türkiye, Konya'da Letonya ile 1-1 berabere kalırken NTV spikeri Mutlu Ulusoy'la Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu İbrahim Üzülmez, ay-yıldızlı ekibin dün akşam ortaya koyduğu performansı masaya yatırdı.

"BURAK DUVAR YA DA STOPER GİBİ OLDU"

Haber kanalı NTV'de İbrahim Üzülmez'le birlikte Letonya beraberliğini değerlendiren Mutlu Ulusoy'un konuya hakim olması ve Fatih Terim'in tercihleri üzerinden taktik vermesi dikkatlerden kaçmadı. Ulusoy, "Takımda son vuruşları yapan isim Burak Yılmaz. İlk yarıda Volkan, Arda, Hakan ve Gökhan var. O bölgede ciddi bir paslaşmayı görebildik. Ama orada Burak ister istemez bir duvar ya da stoper gibi mi oldu? Bu paslaşma devam edemedi. Takım acaba forvetsiz oynasa, bu paslaşmayı devam ettirecek bir tane daha futbolcu soksa Fatih Hoca paslaşa paslaşa kaleye gireceklermiş gibi oldu bir ara..." şeklinde yorumlarda bulunup Fatih Terim'e taktikler verdi.

Mutlu Ulusoy'un Türkiye-Letonya maçı hakkında yaptığı yorumlar sosyal medyada da ilgi çekti. Bazı futbolseverler, Ulusoy'un İbrahim Üzülmez'den daha iyi yorumlar yaptığını savundu.