Nürnberg'de Meşrubat,biracılık ve Soğutma Teknikleri Fuarı'nda 6 Türk Firması Yer Aldı

Son Güncelleme:

Nürnberg'de Meşrubat,Biracılık ve Soğutma Teknikleri Fuarı'nda 6 Türk firması yer aldıTaner Tüzün Nürnberg ( DHA) Nürnberg'de açılan Uluslararası Meşrubat, biracılık, ve soğutma teknikleri Fuarına ( BrauBeviale 2016) Türkiye'den de bir çok firma katıldı.

Nürnberg'de Meşrubat,Biracılık ve Soğutma Teknikleri Fuarı'nda 6 Türk firması yer aldı


Taner Tüzün Nürnberg ( DHA) Nürnberg'de açılan Uluslararası Meşrubat, biracılık, ve soğutma teknikleri Fuarına ( BrauBeviale 2016) Türkiye'den de bir çok firma katıldı.


Özerplast sahibi Burhan Özer, İzmir'den ilk kez katıldıklarını ifade ederek, içecek sektörüne baskılı ve baskısız amlaj ürettiklerini söyledi, Öze,r görüşmelerin sürdüğünü belirtti.


Manisa'dan katıldılar


Fuarda yer alan Klimasan firması pazarlama müdürü Koray Öztaydaş da, soğutma dolapları dalında Manisa'da faaliyet gösterdiklerini dillendirerek, İzmir limanına yakın olmaları nedenliyle ihracat kolaylığı sağladıklarını, yıllık 300 milyon Türk Lirası ihracat geliri olduğunu, böylece ülke ekonomisine de katkıları olduğunu söyledi.


Icm Technologies


ICM Technologies firmasından Göksel Kısnacak se, üretim yerlerinin İstanbul olduğunu belirterek, soğutucu dolaplarına aydınlatıcı modeller ürettiklerini vurguladı. Kısnacak, üretimlerinin yüzde ellisini ihraç ettikleri bilgisini verdi


Fuarın resmi açılışına katlan Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, daha sonra Türk firmalarını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı

Kaynak: DHA