Olaylı Maç Sırasında Aziz Yıldırım Ne Yaptı ?

Son Güncelleme:

Trabzonspor-F.Bahçe maçını İstanbul'dan takip eden Aziz Yıldırım, dakika dakika takımla ilgilendi ve "Güvenlik sağlanmadan stattan çıkmayın." dedi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilimli maç yarıda kaldı! İlk yarı boyunca 2 kez duran karşılaşma, 45+10'da sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden tatil edildi. Peki Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olayların yaşandığı esnada ne yapıyordu ? İşte bu sorunun cevabını Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin verdi.

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu ile birlikte FB TV'de maçı izleyen Alaattin Metin, tatil edilen maçla ilgili izlenimlerini anlattı.

"AZİZ YILDIRIM GALİBİYETTEN ÇOK EMİNDİ"

Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu ile birlikte maçı F.Bahçe TV'de izledik. Bir haftadır takımla yatıp kalkan Yıldırım galibiyetten çok emindi. Rahattı... F.Bahçe'nin gol attığı pozisyondan önce "İlk kez akıllı atağa çıkıyoruz" dedi. Ve Emenike'nin golü gelince de yüzü güldü. Daha farklı skor da bekliyordu...

"BAŞKAN DAKİKA DAKİKA TAKIMLA İLGİLENDİ"

Başkan, stattan ayrılıncaya kadar dakika dakika takımla ilgilendi. Yöneticileri aradı, "Topluca soyunma odasına gidin, hep beraber olun. Polis ne derse, ne zaman güvenliği sağladığını söylerse o zaman stattan ayrılın" talimatını verdi.

Kaynak: Haberler.Com