Sarıgül Milletvekili Olmak İstiyor, Olmazsa Gözü Şişli'de

Son Güncelleme:

CHP'den milletvekili olmak isteyen Mustafa Sarıgül, seçildiği taktirde genel başkanlık koltuğuna oturma hesabı yapıyor. Bunlar olmaz ise Şişli'ye yüklenecek.

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak Kadir Topbaş karşısında yenilgiye uğrayan Mustafa Sarıgül'ün planları belli oldu.

İsminin açıklamasını istemeyen CHP'li bir yetkili; CHP'den milletvekili olmak isteyen Sarıgül, aday gösterilmemesi halinde Şişli'ye yükleneceğini ve gözünün genel başkanlıkta olduğunu söyledi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir CHP'li yetkilinin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"SARIGÜL'ÜN İKİ HEDEFİ VAR"

"Sarıgül'ün iki hedefi var. Biri CHP'den milletvekili olmak, ikincisi de seçimlerden sonra yapılacak CHP kurultayında genel başkan olmak. Bu sırada görevinden istifa eden oğlu Emir Sarıgül ile birlikte hareket eden 29 meclis üyesinin yapacakları Şişli'nin geleceğini tayin edecek."

GÖZÜ ZİRVEDE

"Sarıgül ilk olarak Milletvekili olmak isteyecek. Daha sonra da CHP Genel Başkanı olmak isteyecek. Sarıgül partideki geleceğini Şişli'den dizayn edecek. İşler olumsuz giderse meclis üyeleri istifa ederek TDH'ye geçecekler." (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.Com