Ünlü Rallici Burcu Çetinkaya: Şimdiki Aklım Olsa Dövme Yaptırmazdım

Son Güncelleme:

Tesettüre girdikten sonra kendisine yeni bir hayat çizen rallici Burcu Çetinkaya, "Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım." dedi.

Tesettüre girdikten sonra kendisine yeni bir hayat çizen rallici Burcu Çetinkaya, "Söylemezsem Olmaz" programında hayatına dair önemli açıklamalar yaptı.

"KÜRTÇE ÖĞRENİYORUM"

"Şu an Harran Üniversitesi'nde tasavvuf üzerine eğitim alıyorum." diyen ünlü rallici, "4 yıl önce Adıyaman'a taşınmak istiyordum; Adıyaman olmayınca ise Urfa'ya yerleştim. Uzun zamandır Kürtçe öğreniyorum. Artık konuşabilecek seviyeye geldim." dedi.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DÖVME YAPTIRMAZDIM"

Yaşadığı değişimi anlatan Çetinkaya, "Hayatımdaki aşırılıkları törpülemeyi ve sabretmeyi öğrendim. Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım. Dövme yaptırdığımda çok küçüktüm ve düşünemedim. Zaten silindiler sayılır. Ama bu sildirme süreci 8 yıldan beri devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"RALLİYE GERİ DÖNÜYORUM"

Ünlü rallici, "Dinlenmek ve kimseyi kırmamak için Ralli yapmaya bir yıl ara vermiştim. Bu yıl ise ralliye geri döneceğim." diye konuştu.

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR ?

Lise eğitimini Robert Kolej'de tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuş. Üstüne üstlük aralarında Arapça ve Kürtçe'nin de bulunduğu altı lisan biliyor. Aslında sadece kendisini ilgilendiren bir karar alıp tesettüre girmiş, bu yüzden de bazı kesimler tarafından tepki görmüştü. Ayrıca ünlü rallicinin sayısız başarıları bulunuyor ve fanatik bir Bursaspor taraftarı.


Kaynak: Haberler.Com