Van'da Barış Akarsu Tişörtlerine İlgi
Muğla'nın Bodrum İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ünlü Şarkıcı Barış Akarsu'nun Resimleri Van'da Hayranlarının İsteği Üzerine Tişörtlere Basıldı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun resimleri Van'da hayranlarının isteği üzerine tişörtlere basıldı.
Geçtiğimiz ay sonu yaşamını yitiren Barış Akarsu tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Akarsu için ülkenin çeşitli illerinde anma etkinlikleri ve törenler düzenlenirken, Van'da da Akarsu'nun resimleri tişörtlere basıldı. Tuşba Color tarafından Akarsu hayranları için basılan tişörtler 6 YTL'ye satılırken, özellikle gençlerin tişörtlere ilgi gösterdiği bildirildi. Burak Çelebi, Doğan Yılmaz ve Abdullah Turalıoğlu isimli genç hayranlar, ölümüne çok üzüldükleri Akarsu'nun hayranı olduklarını, resmini tişörtlerinin üzerinde taşımayı istediklerini kaydettiler.
Tuşba Color personeli Osman Dalgın ise özellikle Akursu'nun bayan hayranların daha çoğunlukta olduğunu ifade ederek, onlarca tişört satıldığını belirtti.
(SER-MET-Y)
27.07.2007 18:27 TSİ