Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Ortadoğu Barış Konferansı'na katılıyor.
MÜZAKERELERİN YENİDEN CANLANDIRILMASI HEDEFLENİYOR
Fransa'nın başkenti Paris, Filistin ve İsrail ilişkilerinin yeni bir düzeye taşınması ve müzakerelerin yeniden canlandırılması amacıyla Ortadoğu Barış Konferansına ev sahipliği yapıyor.
TÜRKİYE'Yİ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU TEMSİL EDİYOR
Yıllardır süren çatışmanın son bulması için iki devletli bir çözüm için son şans olduğu ifade edilen konferansa 70 ülkeden heyet katılacak. Türkiye'yi ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil ediyor.
ABD DIŞİŞLERİ BAKANI KERRY'NİN SON ZİRVESİ OLACAK
Konferansa ABD adına Dışişleri John Kerry katılırken, aynı zamanda Kerry'nin konuyla ilgili son zirvesi olacak. 70 ülkenin katılacağı konferansa İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas katılmayacak.
Son Dakika › Dünya › Bakan Çavuşoğlu, Ortadoğu Barış Konferansı'na Katılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?