Enbe'den Kremlin Sarayı'nda Büyük Konser - Son Dakika
Dünya

Enbe'den Kremlin Sarayı'nda Büyük Konser

Enbe\'den Kremlin Sarayı\'nda Büyük Konser

Behzat Gerçeker idaresindeki Enbe Orkestrası Kremlin Sarayı'nda konser veren ilk Türk orkestrası oldu.

18.03.2013 17:32

Behzat Gerçeker idaresindeki Enbe Orkestrası Kremlin Sarayı'nda konser veren ilk Türk orkestrası oldu. Altı bin kişilik salonun tamamının dolu olduğu konser sahası Rusya'nın meşhur popçusu Stas Mihailov'un 20. sanat yılını kutlamak için konuklarını ağırladı.

Devlet Başkanı Putin'in Stas Mihailov için açtırdığı Kremlin Sarayı'nda Enbe Orkestrası yaklaşık 3 saat konser verdi. Türkiye'den sadece Behzat Gerçeker idaresindeki Enbe Orkestrası'nın davetli olduğu gecede Lev Lesenko, Filip Kirkorov, Oleg Gazmanov, Natasa Korolova, Soso Pavliasvili gibi Rus pop starları birer şarkıda Stas Mihailov'a eşlik etti.

Gecenin başında kendisi konser veren Stas Mihailov, daha sonra da sahneye Enbe Orkestrası'nı davet ederek, "Bu gece burada Türk müzisyen arkadaşlarım da var. Onların muhteşem konserini dinlemek hepimiz için keyifli olacak" dedi.

Enbe Orkestrası, geçtiğimiz yaz bestesi Stas Mihailov'a ait olan Türkçe sözlerini Nazan Öncel'in yazdığı "Senden Kıymetli mi" isimli eseri de gecenin onur konuğu olan Mihailov ile birlikte seslendirdi. Son derce coşkulu ve katılımın yüksek olduğu bir konser gerçekleştiren Enbe, gecenin sonunda Türkiye'de birlikte konser vermek için Mihailov'dan söz aldı. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Enbe'den Kremlin Sarayı'nda Büyük Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement