İstanbul Yenibosna'da Saldırı: 10 Yaralı - Son Dakika
Dünya

İstanbul Yenibosna'da Saldırı: 10 Yaralı

İstanbul Yenibosna\'da Saldırı: 10 Yaralı

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınında meydana gelen patlamada en az 10 kişi yaralandı.

06.10.2016 22:46

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınında meydana gelen patlamada en az 10 kişi yaralandı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İstanbul valisi Vasip Şahin saldırının bomba yüklü motosikletle düzenlendiğini aktardı.

Bahçelievler ilçesi Fatih caddesinde bombalı motosikletin patlatılması sonucu,ilk tespitlere göre biri ağır, beş vatandaşımız yaralanmıştır.— Vasip Şahin (@vasipsahin) October 6, 2016

75. Yıl Polis Merkezi ve Askeri İnzibat binası yakınında meydana gelen patlamanın ardından Fatih Caddesi trafiğe kapatılırken güvenlik kameralarından tespit edilen siyah montlu bir şüphelinin arandığı bildirildi.

Patlamanın şiddetiyle çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı, araçlarda da hasar oluştu. Olayın ardından çok sayıda ambulans ve polis ekibi bölgeye sevk edildi.

Polis ekipleri, patlamanın meydana geldiği alanda güvenlik kordonu oluşturdu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Saldırıyı şu ana kadar üstlenen olmadı. Terör örgütleri PKK ve Daeş son dönemlerde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen saldırıları üstlenmişti.

Yenibosna karakolunu bombaladılar şuan da #bomba #patlama pic.twitter.com/sRkL7Fn2pU— Batıkan Birlik (@batikanbirlik) 6 Ekim 2016

Auteur:

Tags:Gepost: 06 oktober 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya İstanbul Yenibosna'da Saldırı: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement