Kraliçe'nin Pilotu Sapık Katil Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Dünya

Kraliçe'nin Pilotu Sapık Katil Çıktı

Kraliçe\'nin Pilotu Sapık Katil Çıktı
03.05.2010 09:48

Kraliçe 2'nci Elizabeth'in Pilotu Hakkında 82 Suç Dosyası Bulunduğu Ortaya Çıktı.

Kanada Hava Kuvvetleri’nde albay rütbesiyle görev yapan ve yıllarca Kraliçe’nin özel uçağının pilotu olan Russel Williams’ın iki kadına tecavüz edip öldürdüğü, 2 kadını taciz ettiği, 47′ye yakın evden de kadın iç çamaşırı çaldığı ortaya çıktı. Hatta sözkonusu evlere en az 9 kez zorla girdiği belirlendi. Ottawa’da yaşayan Williams’ın kurbanları 27 yaşındaki Jessica Llyod ve Williams’ın birliğinde görev alan 38 yaşındaki Marie Comeau evlerinden boğulmuş bir halde bulundu.

İNTİHARA KALKTI

Hakkındaki iddianame dün açıklanan 47 yaşındaki pilot ömür boyu hapis cezası ile yargılanacak. Yetkililer, Williams’ın şehirde henüz çözülmemiş olan diğer suçlarla bir ilişkisinin bulunup bulunmadığını araştırdıklarını açıkladı. Dört çocuk sahibi pilotun Haiti’ye yardım operasyonunun lojistik yönetiminden sorumlu olarak halen görev yaptığı ordudan da atılması bekleniyor. Williams yakalandıktan sonra konulduğu cezaevinde intihar etmeye kalkıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Kraliçe'nin Pilotu Sapık Katil Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement