Medya İmparatoru Rupert Murdoch'ın Düğününden İlk Kare - Son Dakika
Dünya

Medya İmparatoru Rupert Murdoch'ın Düğününden İlk Kare

Medya İmparatoru Rupert Murdoch\'ın Düğününden İlk Kare

Rupert Murdoch ve eski manken, oyuncu Jerry Hall'un düğününden ilk kareyi, Hall Instagram hesabından paylaştı.

14.03.2016 16:47  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en zengin iş adamları arasında yer alan 85 yaşındaki Rupert Murdoch ve eski manken, oyuncu Jerry Hall'un düğününden ilk kareyi, Hall Instagram hesabından paylaştı.

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE POZ VERDİLER

4 Mart günü Londra'da Fleet Street'te bulunan St Bride Kilisesi'nde hayatlarını birleştiren ikilinin 10 çocuğuyla birlikte ünlü fotoğrafçı David Bailey'e verdikleri poz oldukça ilginç görünüyor. Kalabalık aile soldan sağa: Georgia May Jagger, Lachlan Murdoch, Prudence Murdoch, James Jagger, Gabriel Jagger, Elizabeth Murdoch, James Murdoch, Lizzie Jagger, Chloe Murdoch, Rupert Murdoch, Jerry Hall ve Grace Murdoch.

Bu evlilik; İngiltere'nin ünlü yayınları Times ve Sun'ın sahibi olan Murdoch'ın dördüncü, Jerry Hall'un ise ilk evliliği oldu. Jerry Hall, 1977 yılında birlikte olmaya başladığı ünlü rock grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'la 1992 yılında Bali'de gizli bir törenle evlenmiş, ancak bu evlilik Hindu geleneklerine göre yapıldığı için kanunen geçerli sayılmamıştı. Çift, 1999 yılında ayrılmıştı.

Jerry Hall'un Mick Jagger'la olan ilişkisinden dört çocuğu var: Elizabeth Scarlett, James Leroy, Georgia May ve Gabriel Luke Jagger.

Rupert Murdoch'ın ise ilk evliliğinden Prudence; ikinci evliliğinden Elisabeth, Lachlan ve James; üçüncü evliliğinden ise Grace ve Chloe Murdoch olmak üzere altı çocuğu va

Son Dakika Dünya Medya İmparatoru Rupert Murdoch'ın Düğününden İlk Kare - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tekvatan: chp lilerin baronu 0 2 Yanıtla

Advertisement