Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti - Son Dakika
Dünya

Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti

Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti

Cep telefonu uygulaması sayesinde tanışan ahlaksız çiftin, kız çocuğu sahibi olup cinsel tacizde bulunma fantezisi kurdukları, yargılandıkları mahkemede ortaya çıktı.

10.06.2016 09:42  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Hull şehrinde hakim karşısına çıkan Aimee Esnee (30) ve Philip Riddiford-Bell (32) çiftinin 'tiksindirici' çocuk cinsel tacizinin görüntülerini birbirleriyle paylaştıkları belirlendi. Riddiford-Bell'in cep telefonunda, aralarında 4 yaşında çocuklara tecavüz görüntülerinin de yer aldığı 477 adet görsel bulundu. Genç adamın cep telefonunda bulunan ve 'A Kategorisi' olarak nitelenen 164 fotoğrafın, hukuk nazarında en kötü şekilde tanımlanabilecek içerikler olduğu bildirildi.

HAKİM, İĞRENÇ FOTOĞRAFLARI TARİF EDEN SAVCIYI SUSTURDU

Duruşma salonunda aşırı derecede rahatsız edici fotoğrafların detaylarını anlatan savcı Stephen Welch'in sözlerine daha fazla tahammül edemeyen mahkeme hakimi Simon Jack, savcıya fotoğrafları tarif etmeyi bırakmasını söyledi. Polis, Esnee'nin cep telefonunda çocuklara ait 63 adet müstehcen fotoğraf buldu. Bu fotoğraflardan sekiz tanesi 'A Kategorisi' olarak sınıflandırıldı. Genç kadın daha sonra polislere 'çocuklara ilgi duyduğunu' olduğunu itiraf etti. Yargılanan sapık çift, çocuklara ait müstehcen fotoğraflara sahip olmalarından ötürü suçlu bulundu. Riddiford-Bell ayrıca bazı uygunsuz fotoğrafları yaymak ithamından suçlu bulundu. Zanlının, müstehcen fotoğrafları Esnee'ye gönderdiği, kadının da Riddiford-Bell'i daha fazla fotoğraf göndermesi hususunda teşvik ettiği ortaya çıktı.

BİRLİKTE BİR KIZ ÇOCUĞU YAPIP ONA TACİZDE BULUNMAK İSTEMİŞLER

Savcı Stephen Welch: "Yargılanan çift, bizlere ahlak bozukluğunun derinliklerini gösterdi. Riddiford-Bell'in gönderdiği fotoğraflar, sadece 18 yaş altındaki genç kızlara ait değildi. O fotoğraflar, istismarın en vahşi halinin kurbanı olan küçücük çocuklara aitti. Esnee ve Riddiford-Bell birlikte bir kız çocuğu sahibi olmayı ve ona cinsel tacizde bulunmayı dile getirdiler." sözleriyle duruşma salonunda bulunanları hayretler içinde bıraktı. Riddiford-Bell'in küçük çocuğa cinsel taciz fantezisini internet ortamında bir erkekle de paylaştığı ortaya çıktı. Kimliği belirlenemeyen adamın, 7 yaşındaki kızıyla cinsel ilişkide bulunduğunu iddia ettiği ifadeler de mahkeme tutanaklarına yansıdı.

HAKİMİN CİNSEL İSTİSMARCILAR LİSTESİ KARARI KADINI AĞLATTI

Hakim Simon Jack, Riddiford-Bell'i üç yıl hapse mahkum etti. Ayrıca suçlu bulunan adamın ömrü boyunca 'cinsel taciz suçluları listesi'nde kalmasına hükmetti. Hakim Jack, daha küçük rolü olduğunu belirtiği Esnee'yi altı ay hapse mahkum etti. Kadının iki yıl boyunca suç işlememesi kaydıyla hakkında verilen altı aylık hapis cezasının uygulanmayacağı açıklandı. 7 sene boyunca cinsel taciz suçluları listesinde adının yer alacağı kararı açıklandığında ise, Esnee gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.Hakim Jack, genç kadının ayrıca bir rehabilitasyon merkezine giderek tedavi olmasına, tedavi masrafı olan 1000 sterlinin her ay 50 sterlin olarak Esnee tarafından geri ödenmesine hükmetti.

Son Dakika Dünya Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • divane: Ramazan ramazan bu nedirya habermi bulamuyosunuz insanları nefrete sürüklüyosunuz ... 9 0 Yanıtla
  • !!!: Allah belanizi versin insan müsveddeleri.siz ne biçim mahlukatsınız.dünya sizin gibilerden tamamen temizlenir inşallah 9 0 Yanıtla
  • Tuba: Her gecen gun bu haberleri okuyunca evladimi nasil topluma birakacagim aklima geliyor baska evlat sahibi olmak istemiyorum 7 0 Yanıtla
  • Lori: Irezil herifler 4 0 Yanıtla
  • Fir: Listeye alma darağacına al kesin hijyen 1 0 Yanıtla
  • Yuh: Ne yiyonuzne iciyonuz neyin kafasi bu la? Acilen kendinize gelin. 0 0 Yanıtla
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement