Karantina altındaki Ukrayna'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi - Son Dakika
Dünya

Karantina altındaki Ukrayna'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, ülke genelinde uygulanan karantina nedeniyle, vatandaşlarına mümkün olduğunca evden çıkmama çağrısında bulundu. Zelenski, karantina altındaki vatandaşlarına, nüfus konusunda gülümseten tavsiyede bulundu.

17.03.2020 10:05  Güncelleme: 18:21

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna'da uygulanmakta olan karantina uygulaması nedeniyle Ukraynalılara, mümkün olduğunca evden çıkmama çağrısında bulundu. Zelenski, "Ülkemizde nüfus azlığı sorunu var. Sanırım bu krizle mücadele etme zamanı geldi" dedi.

NÜFUSUMUZ AZ, MÜCADELE ETMENİN VAKTİ GELDİ

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, katıldığı bir televizyon programında, Ukraynalılara mümkün olduğunca evde oturma çağrısında bulunarak, Ukraynalıların evde kitap okuyarak, film seyrederek vakit geçirebileceklerini söyledi. Zelenski "Genç Ukraynalılara da bir çift sözüm var; biliyorsunuz, ülkemizde hala nüfus azlığı sorunu var ve bu sorun, hala güncelliğini koruyor. Sanırım artık bu krizle mücadele etme zamanı geldi" diye konuştu.

<a class='keyword-sd' href='/karantina/' title='Karantina'>Karantina</a> altındaki Ukrayna'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi

ÜLKE KARANTİNA ALTINA ALINMIŞ DURUMDA

Koronavirüs salgını nedeniyle Ukrayna'da uygulamaya konulan karantina çerçevesinde, gıda dükkanları, eczaneler ve benzin istasyonları dışındaki işletmeler, eğlence yerleri ve alışveriş merkezleri, kapatılmış durumda. Restoranların da ancak evlere servis şartıyla açık kalmasına izin veriliyor. Ukrayna, 15 Mart'tan itibaren, diplomatlar ve oturum iznine sahip olanlar dışındaki bütün yabancılara iki haftalığına Ukrayna'ya giriş yasağı getirirken, yabancı ülkelerle de bütün uçak seferlerine son verdi.

Karantina altındaki Ukrayna'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi
Karantina altındaki Ukrayna\'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Karantina altındaki Ukrayna'da Cumhurbaşkanından ilginç çağrı: Nüfusumuz az mücadele etmenin vakti geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement