Sarıkamış'ta Okul Servisi Sürücülerine Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Sarıkamış'ta Okul Servisi Sürücülerine Seminer Düzenlendi

Sarıkamış\'ta Okul Servisi Sürücülerine Seminer Düzenlendi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde okul servisi sürücülerine seminer düzenlendi. Seminerde, kazasız bir eğitim-öğretim yılı geçirmek için dikkat edilmesi gereken hususlar ve trafik kuralları slayt eşliğinde anlatıldı.

21.09.2023 13:55  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde okul servisi sürücülerine yönelik seminer düzenledi.

Sarıkamış Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde seminer düzenledi.

Servis sürücülerinin katıldığı seminerde konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Şahin, toplantının önemini, amacını ve faydalarını anlattı.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Başçavuş Nazif Özkan Özer, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının kazasız, huzur ve güven içinde geçmesi için okul servis aracı, sürücü ve rehber personelinin dikkat etmesi gereken hususları, araçta bulundurulması zorunlu malzemeler ve trafikte uyulması gereken kurallara ilişkin slayt eşliğinde sunum yaptı.

Seminer, soru cevap şeklinde sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sarıkamış'ta Okul Servisi Sürücülerine Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement