"Yılın En İyileri"ne Ödül Verme Vakti - Son Dakika
Eğitim

"Yılın En İyileri"ne Ödül Verme Vakti

"Yılın En İyileri"ne Ödül Verme Vakti

Her yıl düzenlenen ankette, öğrencilerin oylarıyla belirlenen "Yılın En İyileri", bu yıl dördüncü kez Özel ALEV Okulları'nda!

17.01.2012 11:41

Aralarında Memet Ali Alabora, Levent Kazak, Mahir İpek, Serhat Kılıç'tan oluşan Heberler ekibi, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin "Mehidevran"ı Nur Fettahoğlu, Acun Ilıcalı, Hadise, Cüneyt Özdemir, Yılmaz Özdil, Mehmet Yaşin ve Güneri Cıvaoğlu gibi birçok önemli ismin bulunduğu "2011 Yılının En İyileri"; 18 Ocak 2012, Çarşamba günü düzenlenecek törenle, plaketlerini öğrencilerden alacaklar.

Avusturya Liseliler Vakfı tarafından kurulan Özel ALEV Okulları; "2011 Yılının En İyileri"ni, İlköğretim 7 – 8. sınıf ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda seçti. 2011 yılının Aralık ayında gerçekleştirilen anket çalışmasında geleceğin yetişkinleri, 18 kategoride "2011 Yılının En İyileri"ni belirledi.

338 öğrencinin cevaplarının tek tek okunmasıyla sonuçlandırılan anket çalışmasında seçilen, aralarında Acun Ilıcalı, Bay J, Cüneyt Özdemir, Çağatay Ulusoy, Erdil Yaşaroğlu, Eyvah Eyvah ekibi, Güneri Cıvaoğlu, Hadise, Memet Ali Alabora, Levent Kazak, Mahir İpek, Serhat Kılıç'tan oluşan Heberler ekibi, Mehmet Yaşin, Muhteşem Yüzyıl dizisinin "Mehidevran"ı Nur Fettahoğlu, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay, Yılmaz Özdil ve Zülfü Livaneli gibi önemli isimlerin bulunduğu "2011 Yılının En İyileri"; ödüllerini kendilerini seçen öğrencilerden alacaklar. Özel ALEV Okulları Yönetimi tarafından belirlenen "Onur Ödülü" Van depreminde hayatını kaybeden DHA muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz adına verilirken, "Özel Ödül", Van'da gerçekleştirdikleri haber çalışmalarıyla herkesi şaşırtan " Erciş'in Genç Sesi"ndeki çocuk muhabirlere verilecek.

"Yılın En İyileri Ödül Töreni"; 18 Ocak 2012, Çarşamba günü, saat 13:00'de Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim 'Yılın En İyileri'ne Ödül Verme Vakti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement