KOBİDER'den 62. Hükümete Kutlama - Son Dakika
Ekonomi

KOBİDER'den 62. Hükümete Kutlama

KOBİDER\'den 62. Hükümete Kutlama

KOBİDER Başkanı Özgenç: "62. Hükümette görevlerine devam eden, başta Başbakan yardımcıları olmak üzere tüm bakanlarımızı tebrik ediyoruz" dedi.

30.08.2014 11:54  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç "62'inci Hükümet, ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olsun. 61. Hükümette olduğu gibi, 62. Hükümette de görevlerine devam eden, başta Başbakan yardımcıları olmak üzere tüm bakanlarımızı tebrik ediyoruz, yeni bakanlarımıza da hayırlı olsun diyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Özgenç yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin siyasette ve ekonomide istikrarı sağlayarak, hem bölgesel, hem de küresel ölçekte merkezi bir güç olma noktasında büyük adımlar attığını belirtti.

"Biz KOBİ'lere inanan, 2023 ihracat vizyonumuzu paylaşan ve Türkiye'nin 2023 ihracat hedeflerine ulaşması için gayret gösteren dönemin başbakanı günümüzün cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanan Özgenç'in açıklaması şöyle:

"62'inci Hükümet, ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olsun. 61. Hükümette olduğu gibi, 62. Hükümette de görevlerine devam eden, başta Başbakan yardımcıları olmak üzere tüm bakanlarımızı tebrik ediyoruz, yeni bakanlarımıza da hayırlı olsun diyoruz.

Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki yeni hükümetimizin, düşlediğimiz büyük Türkiye'nin inşası için, bir önceki ekonomik programın başarısı üzerine şimdi üretim ve ihracat odaklı bir ekonomik programı hayata geçireceğine inanıyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi KOBİDER'den 62. Hükümete Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement