Bülent Eczacıbaşı'ndan Taziye Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

Bülent Eczacıbaşı'ndan Taziye Mesajı

Bülent Eczacıbaşı\'ndan Taziye Mesajı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yaşamını yitiren işadamı Erdoğan Demirören için taziye mesajı yayımladı.

08.06.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yaşamını yitiren işadamı Erdoğan Demirören için taziye mesajı yayımladı.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, bugün hayatını kaybeden Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için taziye mesajı yayımladı.

Eczacıbaşı, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: "İş dünyamızın öncü isimlerinden, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatından büyük üzüntü duydum. Oluşturduğu güçlü kurumlarla, sanayimize katkılarıyla ve sanata olan tutkusuyla her zaman hatırlanacak olan Erdoğan Demirören'in başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bülent Eczacıbaşı'ndan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kripto Para Borsası FTX'in Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    20:04 Kripto Para Borsası FTX'in Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Kripto para borsası FTX'in kurucusu ve eski CEO'su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Savcılar, Bankman-Fried'in tarihin en büyük mali dolandırıcılıklarından birini gerçekleştirdiğini ve müşteri fonunu kendi amaçları için kullandığını ifade etti. Yargıç Kaplan, Bankman-Fried'ı 7 suçtan suçlu buldu ve 25 yıl hapis cezasına çarptırdı.


Advertisement