Çevre ve İnsan Dostu Firmalara Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Çevre ve İnsan Dostu Firmalara Ödül

Çevre ve İnsan Dostu Firmalara Ödül

Denizli'de faaliyet gösteren 4 firma, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 'Çevre ve İnsan Dostu Tesis' ödülüne layık görüldü.

06.03.2013 15:44

Denizli'de faaliyet gösteren 4 firma, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 'Çevre ve İnsan Dostu Tesis' ödülüne layık görüldü. Firma yetkilileri ödüllerini İstanbul'da düzenlenen törenle aldı.

Sağlıklı Kentler Birliği, Türkiye genelinde uygulamalarıyla çevre ve insan dostu şirketlerle kurumları belirledi. Ülke genelinde 36 firmaya İstanbul'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı törenle 'Çevre ve İnsan Dostu Tesis' ödülü verildi. Denizli'den de Yonga Mobilya, Ozanteks, Dentaş Ambalaj Kağıt Ticaret ve Zorlu Home firmaları ödüle layık görüldü. Denizlili firmaların temsilcilerine ödüllerini Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Recep Altepe ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar verdi.

Sağlıklı Kentler Birliği'ne üye olan Denizli Belediyesi adına törene katılan Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli'nin daha önce en temiz ve en sağlıklı kent ödüllerini aldığını belirtip, "Sürdürülebilir ve yaşanabilir bir Denizli için herkese sorumluluk düşüyor. Denizli'de faaliyet gösteren firmalarımız da aynı duyarlılığı taşıyor. Denizli'den 4 firmanın çevre ve insan dostu tesis ödülü alması belediye olarak bizi de gururlandırdı" dedi.

ONB(İÖ/SS) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Çevre ve İnsan Dostu Firmalara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement