Çorlu TSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı - Son Dakika
Ekonomi

Çorlu TSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı

Çorlu TSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ziraat Bankası arasında "Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi" kapsamında protokol imzalandı.

17.12.2020 11:04  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Ziraat Bankası arasında "Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi" kapsamında protokol imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın katılımıyla bir süre önce gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi lansmanının ardından, Çorlu TSO ve Ziraat Bankası arasında da protokol imzalandı.

Çorlu TSO'da yapılan protokol töreninde konuşan TSO Başkanı İzzet Volkan, odaları ile Ziraat Bankası'nın güçlerini birleştirdiğini söyledi.

Tedarik zincirinin finansmanı kolaylaştırdığını ifade eden Volkan, şunları kaydetti:

"Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan Bankkart Başak ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Çatı kuruluşumuz olan TOBB'un önderliğinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimiz içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz. Pandemi sürecinden tüm sektörleri etkiledi. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılanacak, üretimde ve ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır."

Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dahilinde üyelerinin bu sistemden faydalanabilme fırsatı yakalayacağını anlatan Volkan, "Böylece, artan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde, nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Bu, üyelerimiz için büyük avantaj. Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını temenni ederken, üyelerimizi bu avantajlı finansman imkanından yararlanmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Çorlu Girişimci Şube Yöneticisi Adnan Gül, Çorlu Şube Yöneticisi Tuncay Yörük ve yönetmen Arif Gelez'in katıldığı törende karşılıklı hazırlanan protokol imza altına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çorlu TSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement