Ekrem İmamoğlu'ndan sabit saat açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Ekrem İmamoğlu'ndan sabit saat açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda sabit saat uygulamasından bir an önce vazgeçilerek yaz/kış saatine geçilmesi gerektiğine vurgu yapmıştı. Konuyla ilgili yeni bir paylaşım daha yapan İmamoğlu, "Gördüm ki, sabit saat uygulamasından herkes şikayetçi. Bu konuda binlerce mesaj aldım. Konuyu takip edecek, gündemde tutmak için çaba sarf edeceğim. Hep beraber, desteklerinizle bu garabeti değiştireceğimize inanıyorum. Kimse, milletten güçlü değildir" dedi.

18.11.2021 10:20  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de kış mevsiminin gelmesiyle birlikte çok sayıda öğrenci ve veli karanlıkta okula gidip gelmeleri nedeniyle sabit saat uygulamasından şikayetçi olurken, vatandaşlar sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getiriyor.

"MİLLİ MAÇLARI İZLEMEK İÇİN BİLE GECE YARILARINA KADAR BEKLEMEK GEREKİYOR"

Konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım da geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan gelmişti. Sabit saat uygulamasından bir an önce vazgeçilerek yaz/kış saatine geçilmesi gerektiğine vurgu yapan İmamoğlu, "Hiçbir tasarrufa yol açmadığı gibi vatandaşların güne karanlıkta başlamalarına, çocukların okula karanlıkta gitmesine, milli maçları izlemek için bile gece yarılarına kadar beklemek gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

'Binlerce şikayet mesajı aldım' diyen İmamoğlu: Sabit saat uygulamasını değiştireceğimize inanıyorum

"BU GARABETİ DEĞİŞTİRECEĞİMİZE İNANIYORUM"

İBB Başkanı İmamoğlu, sabit saat uygulamasından vazgeçilmesi gerektiğine ilişkin yeni bir paylaşımda daha bulundu. Uygulamadan herkesin şikayetçi olduğunu ve bu konuda binlerce mesaj aldığını belirten İmamoğlu, "Konuyu takip edecek, gündemde tutmak için çaba sarf edeceğim. Hep beraber, desteklerinizle bu garabeti değiştireceğimize inanıyorum. Kimse, milletten güçlü değildir" dedi.

'Binlerce şikayet mesajı aldım' diyen İmamoğlu: Sabit saat uygulamasını değiştireceğimize inanıyorum

BİR TEPKİ DE TUNÇ SOYER'DEN: BU ANLAMSIZ, FAYDASIZ UYGULAMA BİTSİN

İmamoğlu'nun ardından sabit saat uygulamasına bir tepki de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi. Soyer, "Vatandaşlarımız yıllardır okul için, iş için, sevdiklerine ulaşmak için gece karanlığında yollara düşüyor. Bu anlamsız, faydasız uygulama bitsin. Gün aydın olsun" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan sabit saat açıklaması
Ekrem İmamoğlu\'ndan sabit saat açıklaması

Son Dakika Ekonomi Ekrem İmamoğlu'ndan sabit saat açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kamp Yerleri: Sen belediye baskanisin isine baksan ilk once istanbulun sorunlarini halletsen ha !! 123 67 Yanıtla
  • Sadullah Nas: kendince birşeyler yapmaya çalışıyor. helel olsun yapraklar seni alkışlıyor bay proje 105 44 Yanıtla
  • Ceyhun Ozkan: Ha bunada maydanoz olmasaydın eksik kalırdı 71 48 Yanıtla
    Ahmet Kahraman: Niye doğruları her hangi biri soyluyunce neden zorunuza gidiyor yalan mı aksine Dünya kadar elektrikten zarar ettik bu ispatlandı daha önceki senelerle şimdiki seneler elektrik kullanımına bakınca herşey ortada hem bu elektrik kurumu kimlere verildi kimler kazanıyor bu haksız kazanci biraz araştırın ya vicdanınız yok mu sizin ya nasıl bir insansınız ya doğruya doğru diyin artık ya yeter 0 0
  • Ahmet Kahraman: Yalanmi ya kar edicez dediler bunları herseyleri yalan daha çok zarar ettik kendileri acikliyor geçen seneler le simdikine bakıyorlar daha çok elektrik kullanılıyor herşey ortada yararı yok zarar millet daha fazla elektrik ödüyor he bu arada bu elektrik işleri i kime verdiler kimleri daha çok zengin ediyoruz bir onlara bakın araştırın ya yanlışı doğruyu görün artık ya sizler nasıl bir insanlar siniz ya 0 0 Yanıtla

Advertisement