İş Arayanların Tercihi Naksan Oldu - Son Dakika
Ekonomi

İş Arayanların Tercihi Naksan Oldu

İş Arayanların Tercihi Naksan Oldu

Gaziantep'te düzenlenen 1.Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda (GAİF 2012), Naksan Holding iş arayanların tercihi oldu.

10.12.2012 13:14

Gaziantep'te düzenlenen 1. Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda (GAİF 2012), Naksan Holding iş arayanların tercihi oldu.

Gaziantep Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde ilk kez düzenlenen GAİF 2012'de, Naksan Plastik yıl içerisinde özel sektör bazında en çok mesleki eğitim düzenleyerek istihdama katkı sağlayan firma ödülünü de aldı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci'nin elinden ödülü alan Naksan Holding İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı, "2012 yılında en çok mesleki eğitim düzenleyerek istihdama katkı sağlamak bizleri gururlandırdı. Hedefimiz aynı başarıyı 2013 yılında da gerçekleştirerek istihdama katkı sağlamaktır" dedi.

Gaziantep Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde ilk kez düzenlenen GAİF'de yer alan Naksan Holding standı, iş arayanların tercihi oldu. Her yaştan birçok kişi, form doldurarak iş başvurusunda bulundu.

Naksan Holding standını; Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da ziyaret etti. İŞKUR'un mülakat salonlarını gezen Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu, görüşme için bekleyenlere başarılar diledi.

Gaziantep iş piyasasının eleman ihtiyacını karşılamak ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla, 'iş arayan ve işverenin buluşma noktası' temasıyla düzenlenen fuarda mesleki alanda kursların yanı sıra, eğitim, seminer ve söyleşiler de yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İş Arayanların Tercihi Naksan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement