Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Isparta- Antalya (Dereboğazı) yolunun 8-10. kilometrelerinde Kazak 1 ve 2 tünellerinin giriş alınlarında ve kemerlerindeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım saat 17.00"ye kadar tünel içerisinden tek şeritten ve kontrollü gerçekleştirilecek.
Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam- Kahramankazan kavşakları 6-8. kilometrelerindeki köprü üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla bu kesimde İstanbul- Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer yönden iki yönlü izin veriliyor.
Trabzon- Gümüşhane yolunun 23-27. kilometrelerinde (Torul geçişi) yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan, iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.
Eskişehir-Ankara il sınırı- Polatlı yolunun 3-9 kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Sivrihisar-Polatlı yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.
Son Dakika › Ekonomi › Karayollarında Durum - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.