Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

13.01.2016 08:29

Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Tekirdağ- Malkara yolunun 15-65'inci, Karacasu- Tavas yolunun 3-21'inci, Sivrihisar- Emirdağ yolunun 2-18'inci, Konya-Karapınar- Ereğli yolunun 0-83'üncü, Afyonkarahisar- Sandıklı yolunun 0-44'üncü, Afyonkarahisar- İhsaniye yolunun 0-29'uncu,Kırşehir- Kırıkkale yolunun 16-30'uncu, Hekimhan-(Malatya-Keban) yolunun 0-48'inci, Adıyaman İl Sınırı-Bozova- Şanlıurfa yolunun 27-54'üncü, Trabzon- Maçka yolunun 5-27'nci, İkizdere-İspir- yolunun 0-20'nci, Burdur- Antalya yolunun 30-46'ncı, Balıkesir-Dursunbey- Harmancık yolunun 0-46'ncı ve Ilgaz-Tosya- Kargı yolunun 0-50'nci kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Pozantı- Tarsus Otoyolunun 0-7'nci kilometrelerinde BSK ve üst yapı çalışmaları nedeniyle Yenice bağlantı yolu sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı- Gaziantep Osmaniye il sınırı yolunun 8-15'inci kilometrelerinde bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement