Serdivan Belediyesi'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Oy Çokluğuyla Kabul Edildi - Son Dakika
Ekonomi

Serdivan Belediyesi'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

Serdivan Belediyesi\'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

Serdivan Belediyesi'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Programı, Belediye Meclis toplantısında görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda yapılan oylama sonucunda, 693 milyon TL olarak belirlenen 2024 mali yılı gelir-gider bütçesi Meclis'ten geçti. Serdivan Belediye Meclis Üyesi Cemil Kocacık, bütçenin somut ihtiyaçları gözeterek ve hizmet maliyetlerini düşük tutarak hazırlandığını belirtti.

09.10.2023 13:02

Serdivan Belediyesi'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Programı, Belediye Meclis toplantısında görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Adem Kümbet başkanlığında gerçekleşen Ekim ayı ikinci toplantısında, 3 maddeden oluşan Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı bütçe kararnamesi, madde madde okunarak oylamada bulunuldu. Yapılan oylama sonunda, 693 milyon TL olarak belirlenen 2024 mali yılı gelir-gider bütçesi oy çokluğuyla Meclis'ten geçti.

Toplantıda konuşan ve bütçe hakkında bilgi veren Serdivan Belediye Meclis Üyesi Cemil Kocacık, "Bütçe teklifimizi; somut ihtiyaçları gözeterek, hizmet maliyetlerini mümkün olan en düşük düzeyde tutarak hazırladık" açıklamalarında bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Serdivan Belediyesi'nin 2024 Mali Yılı Bütçesi Oy Çokluğuyla Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement