PlayStation'ın State of Play etkinliği bugün geliyor - Son Dakika
Gamegar

PlayStation'ın State of Play etkinliği bugün geliyor

PlayStation\'ın State of Play etkinliği bugün geliyor

Sony'nin PlayStation'ın yeni oyunlarını duyurmak, hâlihazırdaki oyunlara gelecek güncellemelerden ve benzeri etkinliklerden bahsetmek için oluşturduğu PlayStation State of Play etkinliği 13 Eylül'de geleceği duyuruldu.

13.09.2022 11:54

Sony, 13 Eylül Salı günü yeni bir State of Play etkinliğine yer verecek. Eylül ayındaki State of Play, PlayStation'ın YouTube ve Twitch kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

PLAYSTATION STATE OF PLAY

Salı günkü State of Play dijital etkinliği yaklaşık 20 dakika sürecek, Sony Interactive Entertainment PlayStation Blog'da söyledi. Akış, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PlayStation VR2'deki 10 oyun için yeni tanıtımlar ve güncellemeler vaat ediyor. Sony, bir sonraki State of Play'in Japon ortaklarından gelen güncellemeleri "dünyanın dört bir yanındaki geliştiricilerin birkaç sürpriziyle birlikte" içereceğini söyledi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sony'nin PlayStation State of Play etkinliğinde oyuncuların en çok merakla beklediği oyun God of War Ragnarok olurken Resident Evil Village için son güncelleme, Street Fight 6, Forspoken, Final Fantasy 16 gibi oyunların State of Play etkinliğinde yer alması bekleniyor.

Etkinlikte PS5, PS4 ve PS VR2'ye gelecek 10 oyun için yaklaşık 20 dakikalık tanıtımlar, yeni güncellemeler ve yeni oynanış görüntüleri yayınlanacak.

Son Dakika Gamegar PlayStation'ın State of Play etkinliği bugün geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement