Haliç İstanbul'da Yıldızı Parlıyor - Son Dakika
Genel

Haliç İstanbul'da Yıldızı Parlıyor

Haliç İstanbul'da yıldızı parlıyor Haliç'e otel kazandıran yatırımcı Volkan Öngel," Buraya otel yaparken bize deli dediler.

31.03.2017 12:25

Haliç İstanbul'da yıldızı parlıyor

Haliç'e otel kazandıran yatırımcı Volkan Öngel," Buraya otel yaparken bize deli dediler.Bugün görüyoruz ki doğru karar vermişiz"

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, 2. kuruluş yıldönümünde basın mensuplarıyla biraraya geldi

İSTANBUL - Haliç İstanbul'un önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Haliç'e önemli bir otel kazandırarak bölgenin ve İstanbul'un hizmetine sokan yatırımcılardan Volkan Öngel, " Bize deli dediler . Buraya otel mi yapılır dediler? Bugün görüyoruz ki buraya otel yapmakla doğru kararı vermişiz" dedi.

Haliç'te Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn'u yapan Akgel Gayrimenkul, otelin 2. kuruluş yıl dönümünde basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantı kapsamında bir konuşma yapan otelin yatırımcılarından Volkan Öngel, "Haliç'e yatırım yapacağız diye aldık biz buradaki arsayı. Üzerinde bir fabrika binası vardı. ve bize deli dediler. Bu adamlar buraya otel yapacak. Buraya otel mi yapılır diye biz inanıyorduk. Çünkü ben bölgeyi biliyorum. Mimarım. Benin ailemin burada geçmişi var. vede bölgenin ne kadar kıymetli olduğunu eski değerlerinin unutulduğu ve tekrar gün yüzüne çıkması gerektiğine inancımız sonsuzdu. ve ilk aldığımız günden beri biz araya otel yapmaya kararlıydık. Bugün görüyoruz ki doğru karar vermişiz. Burası tam bir otel destinasyonu değil. Ama bugün buranın bir oteller destinasyonu haline geldiğini de görüyoruz. ve buna öncülük eden kişilerden biri olduğumuz içinde gerçekten çok mutluyum. Sağ olsunlar işletme ekibiyle beraber burada çok güzel bir ruh yakaladık. Çok hoş bir otel oldu. . Buranın doğal güzelliği nefes kesen tarihi buradaki kültürel ve dini geçmiş, anlatmakla bitiremediğimiz hikayeleri başlı başına buranın otel olması için doğru sebepleriydi"

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Genel Müdürü Ahmet Arslan ise, yüksek doluluk oranlarıyla kendi alanında bölgenin 1 numaralı oteli konumuna ulaşan otelin gelecekte İstanbul'un 1 numaralı turizm merkezi olacağını söyledi.

Arslan sözlerine şöyle devam etti: "Yani bir çok insanın kafasında soru işareti olan bir bölgeydi. Çünkü her zaman söylediğim bir şey düz bir yolda geçerken sağınızda solunuzda bir otel açıldığında çok rahat bir yorum yapabiliyorsunuz. Ama burası önünden çok sık geçilen bir yer değil. Bilerek gelinmesi gereken bir yer ve bildikten sonrada buradaki mistik ortamı herkes bana söylüyor. Beni en çok heyecanlandıran da yeni bir destinasyon olmasıydı. Topluma bir bölgenin kazandırılması bir binanın kazandırılması, turizmde en kolay yıllarım benim Taksim bölgesinde çalıştığım yıllardı. Belki bizde kendimiz zorlamak istiyoruz."

(MA- EY

Haliç İstanbul\'da Yıldızı Parlıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Haliç İstanbul'da Yıldızı Parlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement