1.Geleneksel Pamukkale Turnuvası - Son Dakika
Güncel

1.Geleneksel Pamukkale Turnuvası

1.Geleneksel Pamukkale Turnuvası

Denizli Futbol Masterlerince bu yıl birincisi düzenlenen Geleneksel Masterler Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan futbol maçları ile sona erdi.

29.10.2012 16:08

Üç gün süren ve Side Emirhan Oteli sahalarında oynanan müsabakaların sonunda Denizli Masterleri birinciliği elde etti.

Denizli Futbol Masterlerinin ev sahipliğinde Side Emirhan Otelinde konaklamalı olarak düzenlenen ve, Emirhan Futbol Komplekslerinde müsabakaların yapıldığı turnuvaya, ev sahibi Denizli Masterlerinin yanında; Romanya Constanta, İzmir Güzelbahçe, Afyon Şeker Futbol Masterleri takımları katıldılar.

Turnuvada 40 dakikalık ve iki devre ile toplam 80 dakika üzerinden üç günde üç maç yapan ve sahanın yorgunluğunu akşam yemeklerinden sonra yapılan eğlenceler ile atan eski futbolcular, gündüz sahada gece pistte terlerken, maç sonrası da havuz sefası yapmayı da ihmal etmediler.

Oynadığı maçlarda turnuvanın ilk günü Şeker masterleri ile 3 – 3 berabere kalan Denizli Masterler, turnuvanın İkinci gününde İzmir Güzelbahçe Masterlerini 5 – 2 Son günün maçlarında Romanya Constanta Masterlerini 5 – 0 yenerek birinciliği elde etti. Turnuvada ikinciliği aynı puan ve eksik averajla Şeker Masterleri alırken, üçüncülüğü de İzmir Güzelbahçe Masterleri aldı. Turnuvada sonuncu olan takım ise her zaman şampiyonluk için gelen ve şampiyonluk kupasını alıp giden Romanya Constanta Takımı oldu.

Turnuvanın ödül töreninde kapanış konuşmasını yapan Manavgat Masterler Yöneticilerinden Osman Ergin, tüm katılımcılara olaysız ve dostça geçen karşılaşmalardan dolayı teşekkür ederken; Denizli Masterler Başkanı Bülent Seyhan kardeşim ile yaptığımız istişare sonunda Denizli Masterlerinin hakkı olan birincilik kupasını; kilometrelerce uzaktan davetimizi kırmayarak gelen Constanta Takımına vermeyi düşündük dedi.

Turnuvayı organize eden Denizli Masterleri Başkanı Bülent Seyhan; güzel ve dostlukla başlayıp biten bir turnuva oldu. İklimin ve sahaların el verdiği bir dönemde benzeri bir turnuvayı Pamukkale'deki tesislerimizde de organize etmeyi düşünüyoruz. Ben burada sözü fazla uzatmak istemiyorum ve bizleri kendi evimizde hissettiren başta Manavgat Masterler Derneği Başkanı Necmettin Özaslan'a Turnuvanın başından sonuna kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Asfad Başkanı Ayhan Dolma'ya, güzel insan değerli spor adamı Hamit Yurtman ile davetimize iştirak eden diğer takımların tüm üyeleri ile başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bu eşsiz güzellikteki tesisleri Türk Sporuna kazandıran ve bizleri misafir eden Emirhan ailesine de ayrıca şükranlarımı sunuyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1.Geleneksel Pamukkale Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement