1 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Kamerada - Son Dakika
Güncel

1 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Kamerada

1 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Kamerada

TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen Ercan H., takip ettiği Şaban Şen'i sığındığı bir işyerinde tabancayla vurarak öldürdü.

30.05.2017 17:36

TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa İlçesi'nde aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen Ercan H., takip ettiği Şaban Şen'i sığındığı bir işyerinde tabancayla vurarak öldürdü. Şen'in yanındaki arkadaşının da ayağından yaralandığı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Süleymanpaşa İlçesi'nde oturan Ercan H., aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen Şaban Şen'i görüp takip etmeye başladı. Yanındaki arkadaşı Alaattin S. ile birlikte Orta Cami Mahallesi Kolordu Caddesi'ne kadar gelen Şaban Şen, arkasından Ercan H.'nin ateş ettiğini görmesi üzerine yakındaki bir işyerine sığındı. İşyerine giren Ercan H., Şaban Şen ve arkadaşı Alaattin S.'ye ateş açıp olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine işyerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri Şaban Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Silahlı saldırı da ayağından yaralanan Alaattin S. ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TABANCASIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

İşyerinin güvenlik kameralarına da yansıyan silahlı saldırı sonrası Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kaçan katil zanlısı Ercan H.'yi kısa bir sürede tabancasıyla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Saldırı sırasında işyerinin önünde telefonla konuştuğunu anlatan Işık Tekin, olay anını şöyle anlattı:

"Silah sesi gelince içeri kaçtım masanın altına yattım. Vurulan birisi üzerime düştü. O arada birçok silah sesi geliyordu, sonra silah sesleri durunca kalktım. Üzerimde vurulan kişi vardı. Onu kenara itip kaçtım."

Saldırıda ölen Şaban Şen'in cesedi, savcılık ve polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement