24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Sinop Valisi Hasan İpek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Valisi Hasan İpek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İpek, mesajında, ülkenin dört bir yanında büyük özveri ve fedakarlıkla çalışan öğretmenlerin, her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak ettiğini belirtti.

Bu açıdan öğretmenlere ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anladıklarını vurgulayan İpek, kendilerinin de öğretmenlerin kutsal görevlerini daha rahat yerine getirmelerini sağlamak için çalıştıklarını bildirdi.

Türkiye'de, ülkesine ve milletine bağlı her bireyin öğretmenlerin eseri olduğuna işaret eden Vali İpek, şunları kaydetti:

"Ülkemizde 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde siz değerli öğretmenlerimizin milli ve manevi değerlerle yetiştirdiği milletimizin her bir ferdi demokrasiye ve cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkmıştır. Kuşkusuz ki bu şanlı direnişte siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Bu vesileyle, cesaretini ve özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor selam ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement