700 Pilotun Katıldığı Drift Yarışmasını Kadın Pilot Kazandı - Son Dakika
Güncel

700 Pilotun Katıldığı Drift Yarışmasını Kadın Pilot Kazandı

700 Pilotun Katıldığı Drift Yarışmasını Kadın Pilot Kazandı

Adana'da hafta sonu düzenlenen drift yarışması nefes kesti. Büyük çekişmenin yaşandığı etkinliğe yarışmanın tek kadın pilotu damga vurdu.

16.06.2015 09:49  Güncelleme: 10:31

Adana'da 700 aracın katıldığı drift yarışmasını, etkinlikteki tek kadın pilot olan Acıbadem Adana Hastanesi Direktör Asistanı Şendağ Durmaz kazandı.

YARIŞMAYA DAMGA VURDU

TÜYAP fuar alanında Adana Şen Otomobil ve Motor Sporları Kulübü tarafından hafta sonu düzenlenen drift yarışması nefesleri kesti. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği ve 700 aracın katıldığı etkinlikte pilotlar, pistte bütün hünerlerini sergiledi. Debriyaj, fren, hız, güç ve ağırlık transferleriyle gerçekleştirilen drift gösterileri meraklıları, nefeslerini tutarak izledi. Adana, Konya, Mersin, Gaziantep'ten modifiye araçların katıldığı drift etkinliğine yarışmanın tek kadın pilotu damga vurdu.

"KORKUSUZCA AYNI PİSTİ PAYLAŞTIM"

700 pilotun katıldığı yarışmada birinci olan Şendağ Durmaz, Cheryy Berry Frozen Yogurt sponsorluğunda gösteri yaptığını belirterek, "Etkinlik alanında en çok dikkat çeken şey, Dejavu Tuning'de Oto Drag Türkiye Şampiyonu Oral Güler'in kullandığı Corvette C6- 580 beygirlik aracı ile ben aynı anda gösteri yaptım ve bayanların da bu işi yapacağını bir kez daha gösterdim. Korkusuzca aynı pisti paylaştım. Türkiye Otomobil Sporları Adana İl Temsilcisi olarak, böyle etkinliklerin Adana'ya renk katacağını iletmek istiyorum. Emniyet tedbirleri alınarak, bu tür organizasyonlar modifiye severleri çok mutlu edecektir" dedi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 700 Pilotun Katıldığı Drift Yarışmasını Kadın Pilot Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adanalı: Adana da böyle bi organizasyon düzenledikleri için arkadaşlara teşekkürler fakat drift yarışması değilde sıfır çizme yarışması desek daha doğru olur.ayrıca 700 pilot filan demiyelim de toplantıya gelen herkez aracıyla piste girip sıfır çizmeye çalıştı.bu arada pist dediysek fuarın park alanı yani dişli asfaltta nasıl dönülecekse ancak lastik parçalanıyor.adamlar sonra tarlada el freni çekip sıfır çizmeye başladılar tozun toprağın içinde. 1 0 Yanıtla
  • adanalı: finali daha ilginç oldu ama gösteriye gelen araçlara çıkışta trafikçiler eksozdan,cam filminden,ses sisteminden,tehlikeli araç kullanmaktan,düşüklükten ne ararsanız ceza kesip yolcu ettiler :-)) 0 0 Yanıtla

Advertisement