Abdullah Gül Tekstilkent'i Gezdi - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül Tekstilkent'i Gezdi

Abdullah Gül Tekstilkent\'i Gezdi

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tekstilkent Yönetim Kurulu ve Öncü Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD)'nin davetlisi olarak Tekstilkent'i ziyaret etti.

06.02.2015 16:11

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  Tekstilkent Yönetim Kurulu ve Öncü Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD)'nin davetlisi olarak Tekstilkent'i ziyaret etti.

Basına kapalı yapılan kahvaltılı programa katılan Gül, daha sonra Çarşı Mescidi'nde Cuma Namazı'nı kıldı. Abdullah Gül, namazın ardından, kendisinin de bir dükkanının bulunduğu hanı gezerek esnafla sohbet etti.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman ile ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş'un da esnaf ziyaretine eşlik ettiği Abdullah Gül, sohbet sırasında Tekstilkent'e kurulduğu ilk yıllarda üye olduğunu belirtti.

Tekstilkent'te 2 dükkanı bulunan Abdullah Gül, ziyaret ettiği handaki, 27 yıl önce aldığı dükkanla ilgili açıklamalarda bulundu.

11'inci Cumhurbaşkanı Gül, "Yurt dışında İslam Kalkınma Bankası'nda çalıştığım yıllarda, arkadaşlarım beni buraya üye yapmışlardı. O yıllarda arkadaşım Yaşar Karayel tekstil işleriyle uğraşıyordu. Buraya dükkanlar yapılmıştı, onun sayesinde buraya üye olduk. O günden bugüne buralar çok güzel yerler oldu. Daha önce bir kez gelmiştim ancak süratlice bakmıştım. Şimdi ilk defa görüyorum. İstanbul'un en güzel yerinde Esenler'de burası çok güzel cazibe merkezi olabilecek bir yer" dedi.

Gül'ün her iki dükkanının da boş olduğu öğrenildi.

Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gül'ün Tekstilkent üyesi olduğunu hatırlatarak  ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül Tekstilkent'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement