Açıkhava'da Göksel Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Açıkhava'da Göksel Rüzgarı Esti

Açıkhava\'da Göksel Rüzgarı Esti

Göksel, sahne performansı ve şarkılarıyla Açıkhava'yı dolduran dinleyenleri adeta büyüledi.

12.09.2013 17:01

BKM organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava'da çok özel bir konsere imza atan Göksel, sahne performansı ve şarkılarıyla Açıkhava'yı dolduran dinleyenleri adeta büyüledi.

Sanatçı; 'Acıyor', "Yalnız Kuş", 'Uzaktan', 'Aşkın Yalanmış' gibi son albümünün klip şarkılarının yanı sıra "Sevil Neşelen", "Dudaklarında Arzu", "Sensiz Bensiz" gibi nostaljik şarkılar da seslendirdi.

SÜRPRİZİ BOL KONSER

Göksel konserin ikinci yarısında son albümünde de "Yarım Kalan Şarkı" isimli bestesine yer verdiği Mabel Matiz'i, "Bir konuğum var. Albümde bana ait olmayan tek şarkıyı kendisi yazdı. Yaşı çocuk ama kendi çok büyük: Mabel Matiz" sözleriyle sahneye davet ederek bu şarkıyı Matiz'le birlikte seslendirdi.

Konserin bir diğer sürpriz düeti ise maNga'nın solisti Ferman Akgül ile gerçekleşti. Yılllar sonra Açıkhava sahnesinde "Dursun Zaman" isimli şarkılarını söyleyen sanatçılar düetleriyle büyük alkış aldı. Ferman Akgül, "İstanbul'un bize hediye ettiği gerçek dostlardan birisi: Göksel" sözleriyle sahneden ayrıldı.

GÖKSEL'İN GİTAR SOLOSU BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Hareketli şarkılarda herkese ayakta dans ettiren konserin giriş bölümünde Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı "Kurşuni Renkler"i seslendiren sanatçı, gitar çalarak söylediği "Benden Geçti Aşk" şarkısındaki solo performansıyla büyük beğeni topladı.

Özlem Kaya ve dünyaca ünlü modacı Elie Saab imzalı toplam 4 kıyafetle sahne alan Göksel, şıklığıyla göz kamaştırdı. Konserin sonunda istek üzerine bis yapan sanatçı, sevilen şarkıları "Yalnız Kuş" ve "Uzaktan"ı tekrar seslendirdi.

* Video görüntülerine aşağıdaki ftp adresinden 11 Eylül Çarşamba saat 16.00 itibari ile ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açıkhava'da Göksel Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement